ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ЛИПОВОН С НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТИТЕ

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ЛИПОВОН С НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТИТЕ

Омръзна ни да обясняваме на хората и да се борим с фалшификати. Намерихме онлайн страници със списък от сайтове, които „уж“ продават фалшив Липовон, а се оказва, че те самите правят същото. Ние от www.apetitstop.com сме единственият представител за България на оригиналния Липовон, произведен в Мексико. За да спрем с всички спекулации относно „фалшивия“ и „истинския“ Липовон, цитираме официалното съобщение на www.lipovon.co.uk , които отговорят за дистрибуцията на Липовон за цяла Европа и ние сме техен представител.

„Към уникалния код за проверка в сайта на производителя www.lipovon.mx , който се намира на холограмния стикер на етикета на оригиналния Липовон, официалният дистрибутор за цяла Европа www.lipovon.co.uk наложи допълнителна мярка в борба с фалшификатите на пазара. От 01.02. 2019 г. оригиналният Липовон с LOT номер 1448 (срок на годност: 01/2022) се предлага в специална кутия. Кутията е двуезична – на английски и на езика на съответната държава. Ние от www.apetitstop.com сме единственият представител за България и при нас ще намерите своя оригинален Липовон в кутия с пълно описание на български език и инструкции за прием.“

Comments (3)

 • kremenage Reply

  Здравейте! Търсих телефон на който мога да се свържа с ваш консултант но така и не открих. Поръчах си кутия липовон и се надявам този път нещата да се случат. Досега съм изпила 2 опаковки като резултата беше 3 кг. Намерих група във фейсбук, които твърдят че са единствените които предлагат оригиналния липовон на нашия пазар. Няколкократно им писах, че въпреки всички препоръки не смъквам, но така и не получих отговор, който да ме задоволи. Не спортувам, но много ходя пеша. Не се храня с вредни храни – предимно месо и салати и плодове. Хляб ям само вита и то по 1 филия на ден. Имам проблем със сладкото обаче. Пиех по 3 литра вода докато го приемах – сега по 2.

  27.02.2019 at 14:12
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Здравейте Кремена,

   Можете да се свържете с нас на +359 876 181 630 🙂
   Що се отнася до другото Ви питане – наистина при всеки организъм Липовон действа по различен начин. Има дами, които свалят зашеметяващите 15-17 кг, има и такива, при които действието е по-бавно и наистина при първия месец от приема се свалят 2-3 кг.
   Аз не знам Вие колко килограма бихте искала да свалите, но по това, което сте описала като режим на хранене и движение, ми звучите да сте в страхотна форма.
   А по темата кой продава истински и кой т.нар. фалшив Липовон.. Ние дълго време страняхме от тази тема и не сме почитатели на нелоялната конкуренция. Но точно поради факта, че се появяват доста сайтове и страници в социалните мрежи, които предлагат „оригинални“ продукти, решихме да излезем с официално съобщение до нашите клиенти и последователи, в което разясняваме ситуацията. Лошото е, че това се случва на пазара в цяла Европа и за това се стига до по-драстични мерки.
   Аз и целият екип на http://www.apetitstop.com сме 100% зад нашия продукт и неговото действие.
   Много ще се радвам, ако се свържете с нас, за да споделите резултатите си 🙂

   27.02.2019 at 16:05
   • мария Reply

    Къде и как мога да поръчам?

    15.03.2019 at 22:08

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X