ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ЛИПОВОН С НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТИТЕ

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ЛИПОВОН С НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТИТЕ

Омръзна ни да обясняваме на хората и да се борим с фалшификати. Намерихме онлайн страници със списък от сайтове, които „уж“ продават фалшив Липовон, а се оказва, че те самите правят същото. Ние от www.apetitstop.com сме единственият представител за България на оригиналния Липовон, произведен в Мексико. За да спрем с всички спекулации относно „фалшивия“ и „истинския“ Липовон, цитираме официалното съобщение на www.lipovon.co.uk , които отговорят за дистрибуцията на Липовон за цяла Европа и ние сме техен представител.

„Към уникалния код за проверка в сайта на производителя www.lipovon.mx , който се намира на холограмния стикер на етикета на оригиналния Липовон, официалният дистрибутор за цяла Европа www.lipovon.co.uk наложи допълнителна мярка в борба с фалшификатите на пазара. От 01.02. 2019 г. оригиналният Липовон с LOT номер 1448 (срок на годност: 01/2022) се предлага в специална кутия. Кутията е двуезична – на английски и на езика на съответната държава. Ние от www.apetitstop.com сме единственият представител за България и при нас ще намерите своя оригинален Липовон в кутия с пълно описание на български език и инструкции за прием.“

Comments (8)

 • kremenage Reply

  Здравейте! Търсих телефон на който мога да се свържа с ваш консултант но така и не открих. Поръчах си кутия липовон и се надявам този път нещата да се случат. Досега съм изпила 2 опаковки като резултата беше 3 кг. Намерих група във фейсбук, които твърдят че са единствените които предлагат оригиналния липовон на нашия пазар. Няколкократно им писах, че въпреки всички препоръки не смъквам, но така и не получих отговор, който да ме задоволи. Не спортувам, но много ходя пеша. Не се храня с вредни храни – предимно месо и салати и плодове. Хляб ям само вита и то по 1 филия на ден. Имам проблем със сладкото обаче. Пиех по 3 литра вода докато го приемах – сега по 2.

  27.02.2019 at 14:12
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Здравейте Кремена,

   Можете да се свържете с нас на +359 876 181 630 🙂
   Що се отнася до другото Ви питане – наистина при всеки организъм Липовон действа по различен начин. Има дами, които свалят зашеметяващите 15-17 кг, има и такива, при които действието е по-бавно и наистина при първия месец от приема се свалят 2-3 кг.
   Аз не знам Вие колко килограма бихте искала да свалите, но по това, което сте описала като режим на хранене и движение, ми звучите да сте в страхотна форма.
   А по темата кой продава истински и кой т.нар. фалшив Липовон.. Ние дълго време страняхме от тази тема и не сме почитатели на нелоялната конкуренция. Но точно поради факта, че се появяват доста сайтове и страници в социалните мрежи, които предлагат “оригинални” продукти, решихме да излезем с официално съобщение до нашите клиенти и последователи, в което разясняваме ситуацията. Лошото е, че това се случва на пазара в цяла Европа и за това се стига до по-драстични мерки.
   Аз и целият екип на http://www.apetitstop.com сме 100% зад нашия продукт и неговото действие.
   Много ще се радвам, ако се свържете с нас, за да споделите резултатите си 🙂

   27.02.2019 at 16:05
   • мария Reply

    Къде и как мога да поръчам?

    15.03.2019 at 22:08
 • Миси Reply

  Здравейте. Започвам 2ра опаковка уж Оригинален липовон,който купих от група в фейс бук с име Перфектно тяло/perfect body.Също и аз им писах,че не свалям..отговор няма иначе гарантират оригиналността на продукта с код които е върху холограмата. Моля Ви кажете ми това което те предлагат оригинал ли е или да не си давам парите и да поръчам от Вас.Предварително благодаря !

  12.05.2019 at 22:29
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Здравейте Миси,

   Не бих искала да набеждавам онлайн магазини или фейсбук страници, че продават фалшификати. Единствено мога да гарантирам за продукта, който ще намерите в нашия онлайн магазин. Това може да се провери и на официалния сайт на производителя. Факт е, че пазарът се напълни с много продукти, които ползват търговското име Липовон, но не се знае какво има в опаковката. Имайте предвид, че в редки случаи продуктът не действа толкова добре, колкото при други хора. Възможно е просто да не е Вашият продукт. Ако желаете с удоволствие ще Ви предложа някой продукт за отслабване. Можете да се свържете с нас на телефон 0876 18 16 30 🙂

   13.05.2019 at 16:56
 • Марина Apetitstop.com Reply

  Здравейте, Борислава 🙂
  Разбирам объркването Ви, факт е, че на нашия пазар има много търговци и сме запознати и със сайтовете, които пишат и набеждават свои конкурентни, че продават фалшификати.
  Нашата политика е съвсем различна и не сме привърженици на нелоялната конкуренция. Ние гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме, държим много на доброто обслужване и допълнителните бонуси, които предлагаме на нашите клиенти. Да, ние сме официален представител за България на lipovon.mx. Какви са останалите търговци няма да конкретизираме.
  Що се отнася до кода, за който питате – той се намира на самия продукт върху сив холограмен стикер, който се намира в долния десен ъгъл на бурканчето. Този код се въвежда в полето за верификация в сайта lipovon.mx Върху самият холограмен стикер има изписан сайта http://www.lipovon.mx, а кодът е комбинация от букви и цифри и е 6 символа.
  Нашият екип не разчита да привлече клиенти като посочва други сайтове и тяхната стока като фалшиви, а се стремим да си изградим сами репутацията на най-добрия онлайн магазин за хранителни добавки за отслабване.
  На Ваше разположение сме, ако имате други въпроси. Можете да се свържете с нас и на телефон 0876 181630

  Поздрави и усмихнат ден 🙂

  12.06.2019 at 13:36
 • alinelauvernier Reply

  Bonjour,
  Est que vous livrer en France svp?

  08.07.2019 at 11:52
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Hello,
   Yes, we ship to France. We use a safe and fast transport companu 🙂

   08.07.2019 at 12:22

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X