Изберете оригинала!

Изберете оригинала!

Green Lida безспорно води класацията за продукти за отслабване. Нейната изцяло билкова формула с добавен л-карнитин действа безотказно при всеки. Green Lida е спасение и за жени, и за мъже, които се борят с наднорменото тегло. За съжаление и този продукт вече има своите копия, но освен външният вид на опаковката НИЩО друго не е същото – нито съдържанието, нито действието. Ние от www.apetitstop.com вярваме, че сме затвърдили името си като дистрибутор на ОРИГИНАЛНИ продукти и се гордеем с многобройните си доволни клиенти, които вече са и наши приятели. Заради тях искаме да ви напомним как да отличавате ИСТИНСКАТА Green Lida от всички фалшиви продукти, които наводняват пазара.  Като ЕДИНСТВЕН ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на Green Lida ние от www.apetitstop.com ще ви запознаем как в няколко лесни стъпки да проверите дали продукта, който сте закупили е истински.

Първият и най-важен знак, че сте закупили ОРИГИНАЛА Green Lida е холограмният стикер, който се намира долу в ляво от логото на продукта. Този холограмен стикер е поставен от производителя и всеки продукт, който няма такъв или холограмата се различава от тази на снимката, е копие със съмнителен състав. Когато купувате продукти, които не са оригинални, те не само, че няма да ви помогнат да отслабнете, но и могат да навредят на здравето ви.

 

 

 

*Така изглежда  холограмата на оригиналната Green Lida, поставена от производителя. Всички други стикери, които евентуално сте виждали на пазара, са сигурен знак, че продуктът НЕ Е ОРИГИНАЛЕН. 

 

 

 

 

За допълнителна защита или т.нар. двойна верификация производителят е поставил и УНИКАЛЕН код за проследяване на продуктите си. От няколко партиди насам за по-голяма сигурност кодът за верификация е под скреч покритие. Това е още един метод, по който мое да съдите за качеството на продукта, който закупувате. Този код е 8-цифрен и се състои от букви и цифри. Той е уникален за всеки отделен продукт и можете да го проверите на официалният сайт www.greenlida.com

 • Последвайте този линк: https://www.greenlida.com/
 • От менюто изберете бутон “Verify”
 • Веднага ще ви отведе към две полета за верификация:
 • Първото е анти-бот код, който ще видите изписан с големи, малки букви и цифри.
 • Препишете го в полето anti-bot code.
 • Точно под него ще видите и още едно поле, в което пише “insert product key”. Ето в това поле въведете 8-цифрения код, който ще намерите на вашата ОРИГИНАЛНА опаковка Green Lida.
 • Натиснете бутона “VERIFY” и ако продуктът е оригинален, ще видите съобщение: “Congrats, you own a genuine product!” или “Честито, Вашият продукт е оригинален!”

Новата формула на Green Lida съдържа екстракт от Дайдайхуа (горчив портокал), индийски лотос, семена от Касия Тора, китайски живовляк и л-карнитин. Тази формула е създадена с течение на времето от професионалисти технолози, които внимателно са подбирали всяка съставка и са изследвали действието и както самостоятелно, така и в комбинация с останалите съставки. Тази формула на Green Lida не може да бъде репликирана, а всички опити това да се случи само могат да навредят.

Призоваваме винаги да избирате оригиналните продукти и така ще постигнете желаните резултати и ще щадите и пазите организма си! Ако закупите продукт, който няма двойна верификация – холограмен стикер и уникален код за проследяване – можете да бъдете сигурни, че това не е оригинален продукт.

Благодарим на всички, които вече ни се довериха и очакваме с безплатни консултации всички останали, които искат да се преборят с излишните килограми.

 

Екипът на www.apetitstop.com

 

Comments (4)

 • Марияна Ивова Кирилова Reply

  След приема на тези хапчета вазможно ли е да се напалнява двойно

  17.06.2019 at 14:29
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Здравейте, Марияна,
   Възможно е да се наблюдава йо-йо ефект, особено, ако не се спази препоръчителния прием от 3 месеца.
   По принцип ние препоръчваме приемът да не се спира рязко, а да се приема по 1 капсула през 2-3 дни като поддържаща фаза, за да се предоврати евентуалното връщане на килограмите.
   А що се отнася до двойно качване на килограмите – до момента такъв случай не сме имали. Надявам се при никой да не се прояви такъв ефект.

   18.06.2019 at 12:15
 • Milena Reply

  Бих искала да поръчам една опаковка Липовон. Възможно ли е с наложен платеж да се случи?

  03.07.2019 at 19:55
  • Марина Apetitstop.com Reply

   Здравейте Милена,

   Да, разбира се. За цялата страна паравим доставки с куриерска фирма Спиди и с наложен платеж.
   Така че, ако желаете да поръчате – заповядайте 🙂

   04.07.2019 at 16:41

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X