Блог

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ЛИПОВОН С НОВИ МЕРКИ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТИТЕ

Омръзна ни да обясняваме на хората и да се борим с фалшификати. Намерихме онлайн страници със списък от сайтове, които „уж“ продават фалшив Липовон, а се оказва, че те самите правят същото. Ние от www.apetitstop.com сме единственият представител за България на оригиналния Липовон, произведен в Мексико. За да спрем с всички спекулации относно „фалшивия“ и „истинския“ Липовон, цитираме официалното съобщение на www.lipovon.co.uk , които отговорят за дистрибуцията на Липовон за цяла Европа и ние сме техен представител.

Read More
Диетата Dash и капсулите за отслабване EveSlim

DASH диетата за пореден път беше обявена за диета номер 1 на годината

Режимът DASH е измислен от диетологът Марла Хелър. Цялото наименование на този режим е „Dietary Approaches to Stop Hypertension“ или „Диетичен подход към регулиране на хипертонията“, тъй като първоначално е измислена за намаляване на кръвното налягане и мазнините в кръвта и има изключително благоприятен ефект дори при заболявания като диабет или рак, а отслабването е бонус.  DASH диетата е номер 1 на годината в САЩ 8 поредни години!

Read More
Три магически растителни съставки

Лютия червен пипер (Кайен)

Лютия червен пипер (Кайен) е много повече от пикантна билка. Той е изклчително здравословен, използва се при различни заболявания и се прилага в алтернативната медицина. Част от неговите специфични свойства са, че има изключително добро въздействие върху кръвоносната система, тъй като подхранва жизнено важни елементи в клетъчната структура на капилярите и вените. Лютият червен пипер прочиства артериите, като помага на организма да се отърве от лошия холестерол и триглицеридите.

Read More
Изберете оригинала!

Green Lida безспорно води класацията за продукти за отслабване. Нейната изцяло билкова формула с добавен л-карнитин действа безотказно при всеки. Green Lida е спасение и за жени, и за мъже, които се борят с наднорменото тегло. За съжаление и този продукт вече има своите копия, но освен външният вид на опаковката НИЩО друго не е същото – нито съдържанието, нито действието. Ние от www.apetitstop.com вярваме, че сме затвърдили името си като дистрибутор на ОРИГИНАЛНИ продукти и се гордеем с многобройните си доволни клиенти,

Read More
Детоксикация – как да прочистим тялото си и да отслабнем

В интернет пространството може да намерите безброй начини да се отървете от излишните токсини в тялото. Истината обаче е, че някои от тези режими могат да бъдат крайно нездравословни.

Тялото може да се пречисти от само себе си. Не е необходимо да изпадате в крайности.

Така че ако искате да отслабнете и да премахнете токсините, натрупани в тялото – време е за напълно безопасно прочистване на организма с натурални храни. Без глад и лишения,

Read More
Най-добрата диета за теб – плюсове и минуси

Независимо дали се стремите да отслабнете, да поддържате килограмите си или просто да имате повече енергия по време на тренировка, избирането на подходящ хранителен план, може да бъде подвеждащо. Навсякъде ни преследват заглавия за най-новите диети с бързи и гарантирани резултати. За да ви улесним, сме представили различните видове диети, посочили сме техните плюсове и минути. Това ще ви помогне да изберете най-добрата диета за вас.

„Диета” означава хранителен режим – начин на хранене.

Read More
Бързо отслабване

Истината е, че всеки иска да елимира излишните си килограми възможно най-бързо. Но освен, че е слабо вероятно отслабването да се случи бързо, ако това се случи, бързата загуба на тегло може да бъде изключително нездравословна, дори потенциално животозастрашаваща.

Възможно е да отслабнете по-бързо, отколкото сте натрупали килограмите си. Нормалното безопасно отслабване е с около 1-2кг седмично. Ако отслабвате по-рязко, това може да бъде в ущърб с вашето здраве.

За тези от вас,

Read More
Типове мазнини

Мазнини – какво представляват и кога да ги консумираме

Чувайки мазнини, повечето хора веднага се сещат за нещо вредно. Но истината е, че мазнините са жизнено необходими за нашето здраве. Мазнините са източник на енергия за тялото. Те са важни за правилния хормонален баланс, за извършването на всички телесни функции. Участват при съсирването на кръвта и изграждането на кръвоносните съдове. Важни са за сърцето и нервната система, за здравето на косата, ноктите и кожата,

Read More
Какво е синефрин? Ефекти и действие

Синефрин – как действа и как да го употребяваме

Синефрин (citrus auranthium) е органично вещество, което има въздействие върху нервната система. Има термогенно действие, тоест повишава температурата на тялото и по този начин има ефект при свалянето на килограми.

Синефринът се извлича от цитрусовите плодове, най-вече от горчивия портокал (bitter orange), където се среща в големи количества. В портокаловият сок и другите цитруси съдържанието е значително по-ниско.

 

Read More
Най-популярните билки за отслабване

Билки за отслабване – действат или не?

В наши дни все повече хора, имащи проблем с килограмите, се обръщат към народната медицина за решение. Търсят естествени методи за лечение на проблема чрез билки за отслабване, възползвайки се от необикновените им свойства.

Разбира се, съществуват и такива хора, които подхождат с недоверие към натуралните начини за отслабване, но истината е, че те наистина дават ефект. Освен, че стимулират обмяната на веществата, билките за отслабване детоксикират и въздействат благоприятно на нервната система.

Read More
X